diumenge, 28 de juliol del 2013

ACTA REUNIÓ ESCUDELLA SOLIDÀRIA 24.7.2013

LLOC: Centre Cívic Can Ninetes (Sta. Eugènia, 146 GIRONA)
DATA: Dimecres 24 de Juliol de 2013
HORA: 19h

ASSISTENTS: Josep Mª. Dalmau
                              David Mérida
                              Xavier Villarreal
                              Rosa Navarro
                              Núria Terés
                              Agustí Amela
                              Tony Vallory
                              Ma. Pau Domínguez
                              Àngel Confiança Solidària
                              Natàlia Confiança Solidària
                              Anna Badia                              

-Comencem la Reunió informant sobre la reunió d’aquest matí amb el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Es comenta que el seu representant ha estat molt receptiu, li ha agradat el projecte, i per a ell no hi ha cap problema de poder utilitzar alguna de les escoles públiques del barri.

Ha dit que s’ha de parlar amb les AMPA’s que el gestionen, i ho farem a través de la Coordinadora d’AMPA’s.

També s’ha dit que es mirarà la normativa vigent per no trobar-nos amb inconvenients burocràtics, la necessitat de treure’s el carnet de Manipulació d’Aliments, etc.

-Es comenta que les negociacions amb el propietari del local del C/Bastiments s’han trencat, ja que aquest no només no està disposat a rebaixar el preu del lloguer, sino que l’augmentarà el proper any segons la pujada de l’IPC.

És per això que s’han obert noves negociacions amb el propietari d’un altre local d’uns 600 m2 repartits en dues plantes, ubicat en el Passeig d’Olot xamfrà amb el C/ Basegoda, que ens cobrarien de lloguer 600€ al mes, i que es tenen les Claus del mateix per la qual cosa tots els assistents l’anem a veure.

Un cop en el local, la valoració  general que fa tothom és molt positiva.  

És un local molt espaiós que està en molt bones condicions, i dóna possibilitats per desenvolupar diversos dels projectes que ESCUDELLA SOLIDÀRIA vol portar a terme.
Es comenta que es pot demanar a ingeniers sense fronteres que vinguin a mirar-se’l per fer una valoració de les possibilitats de fer-hi una gran cuina, si fos així s’hauria de demanar a Concep-t aconseguir finançament per a  muntar-la.

I coincidim en la importància de trobar alternatives a l’ús de la cuina del Centre Cívic Can Ninetes, ja que observem que els problemes derivats d’aquest ús aniran en creixement a mesura que avancem en el desenvolupament del Projecte.

Uns problemes Administratius que no entenem, però amb els quals no ens volem veure perjudicats.

- Es parla amb la Ma. Pau del Banc del Temps Pont del Dimoni de fer una Arrossada Popular amb la seva col·laboració al estil de la muntada a Palau, per tal de visualitzar l’ESCUDELLA SOLIDÀRIA, atraure col.laboracions, i fer recollida d’aliments per tirar endavant les nodtres activitats.

Es parla de fer-la el dia 14 de Setembre a les 14h al pati de l’Escola Montfalgars al preu de 5€.

Es demanarà a l’AVV de Sta. Eugènia de muntar una parada durant tota la festa major per donar informació d’ESCUDELLA SOLIDÀRIA i vendre tiquets pel dinar.

Es parla també que en la parada es pugui fer recollida d’aliments, ja que els representants de Confiança Solidària comenten que a Sant Narcís els va anar molt bé.

Coincidim en la suficient capacitat logística i de voluntariat que podem tenir per tirar endavant les iniciatives proposades.

I s’acorda aglutinar dins el nom d’ESCUDELLA SOLIDÀRIA a Confiança Solidària, Cuinem Juntes i Mengem en Família, Obra Social de la PAH i Restaurants del Cor.

-Per últim, acordem la propera trobada de l’ESCUDELLA SOLIDÀRIA pel proper 7 d’Agost de 2013, per tal de poder avançar aspectes derivats de la organització de l’Arrossada Popular del 14 de Setembre de 2013.

I amb això, donem per finalitzada la reunion a les 21:30h.

Atentament.

L’ESCUDELLA SOLIDÀRIA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada